Morjensta vaan kaikille!

Mää olen kavereitten kesken Mimi, ja toi mun velipoika on Balmu tai Baltsu ja oikeesti Balmer. Aika hiano nimi, ja hiano on parsonnikin! Mun koko hiano nimeni on Kamunkorven Marsipaani Miisu. Me ollaan kumpainenki tällasii melko karvasia parsoneja, ja sit meitin perheeseen kuuluu kaks tollasta vähemmän karvasta jäsentä; äippä ja iskä. Me asutaan täällä pääkaupunkiseurulla semmotteessa paikassa jota toi äippä kutsuu stadin maaseuruks! 

Katotaan nyt sitten osaaks toi äippä tehdä tätä lokia...me päätettiin valjastaa se meitin äänitorveks tänne kertoileen teitille meitin touhuista ja kaikesta muustakin. Toi äippä ja iskä on kovia ruuanlaittajiakin, nii saas nährä vaiks laittelis tänne jotai ruakajuttujakin! Me annettiin ton velipoijjaan kanssa sille lupa väliin rustailla jotain omiaankin tänne, vaiks kyllä tää ploki ny pääsääntösesti on kyllä meitin!

Tossa se ny harjottelee kovasti, ja on se jo onnistunu pari kuvaakin meitin upeista naamoista jo siirtäänkin jostain "kovalta levyltä", mutta katotaan ny miten tää hommeli etenee. Jos me toi äippä tunnetaan, ni kyllä se sen verran jääräpäine ainaski on, et vaiks ei heti onnistuis, ni periks se ei kyl anna! ( Tosta jääräpäisyyrestä on kyllä meitille haittaaki, meinaan äippä viä kaiken loppuun asti et jos se tahtoo et me totellaa, nii helpommal päästään ton velipoijjaan kanssa kun vaan totellaan heti - sen toi veikka mulle kertokin heti ensimmäitteeks kun tänne muutin ;-) Mut onneks äippä ei oo mikään riktaattori vaan se on kyl eri reilu eikä kyl vaari meitiltä mitään mahrottomii :-)

Et meitin sanat vakuureks et ennemmi tai myähähemmi tääl tulee oleen niin paljo kaikenlaista plätinää, ettette kuiteskaan jaksa eres lukee niittä kaikkia. 

Toim.huom. Nonnii, nyt sit saatiin meittien hianot passikuvatkin tänne et te kaikki näätte kuinka hianoi ja ihanii me ollaan! Kyl se meitin äippä osasi sitten lisätä kuvia! Ja sano ettei ollu eres vaikeeta :-D Lisäsipä tähän loppuun viälä kuvan meittistä kahresta viime talvelta kummää olin ihan piäni.