Aprillipäivänä oltiin koko konkkaronkka tässä lähellä semmosessa paikassa kuin Mustikkamaa. Se on aikas kiva paikka; Balmer ja Maisa saivat juaksennella siellä vapaana, ja mun piti JUOKSUJEN takia olla hihnassa....siis mää en käsitä! JUOKSUJEN aikana siis ei saa JUOSTA vapaana...miksikä ihmeessä niitä sitten kutsutaan juoksuiksi??!!

Säänjumalat suosivat meittiä eilen; aurinko paistoi ja kallioilta olivat lumetkin jo sulaneet  Vähänkö oli kivaa kaivella kaikkia mättäitä ja haistella kevään hajuja!!

Tässä me poseerataan kaikki oikein kunnon perhepotretissa!

Balmerkin on ottanut ton Maisan suajelukseensa, ja jää aina odottaan Maisaa, jos se jää jonnekin perää pitämään. Balmerin kanssa toi Maisa enimmäkseen ulkona hilluukin, mulla kun on nääs vähän kiirus juaksennella ees taas kevään hajujen villitsemänä, ja onhan mulla nyt tää JUAKSUAIKAKIN...Balmer on vaan niin PARAS päällikkö; onhan se välillä vähän nipo (pitää aikas tiukkaa kuria meinaan, iskä onkin sanonu, et jos Baltsu olis ihminen, niin se olis armeijan kapiainen ammatiltaan!!), mutta Balmer on kuiteskin tosi reilu ja pitää meittien pualia 

Toi Maisa piti välillä käärii tommotteeseen kapaloon ettei sille olis tullut kylmä. Maisa on viälä aikas piäni...mutta tosi reipas! Kipittää meittien perässä kovaa vauhtia!

Mustikkamaalla Maisa sai vähän haistella merituulta ja juaksennella hiakkarannalla, sai vähän esimakuu kesää varten, kun me muutetaan taas kesäkuukausiksi sinne Ahvenanmaalle....vähäks me muuten Baltsun kanssa odotetaan sitä!!!