Vähäks oli kivaa lauantaina kun me lähdettiin koko porukka yhressä parsonlenkkeileen Annin ja Kitin kanssa Viikkiin! Tai enste ton Balmerin ei pitänykkää tulla mun ja äipän mukaan, kun sillä Kitillä (Ratkiller honey Roll) oli viälä juoksu........emmää kyl yhtään ymmärrä mitä tekemistä sillä on minkää kanssa, kyllähän mulla ainakin on koko ajan niinko JUOKSUAIKA...määhän tykkään juasta niin paljon kuin kintuista lähtee vauhtia! Mun miälestä kaikilla, ainaski parsoneilla, on aina juaksuaika...mehän juastaan aina kun vaan nährään toisiamme!  No, niinko toi äippä arvaskin, niin eihän Balmerilla ollu mitään onkelmaa Kitin juaksujen kanssa...Balmer on niin kauheen kiltti ja herrasmiäs, ettei sille tulis miäleenkään alkaa käymään kenenkä päälle "sillai" jos se ei oo sallittuu...Äippä on huamannu, et toi Balmer, joka on varsinki OLLUT erinomaisen hitaastilämpiävä toisii koirii kohtaan, kannattaa tutustuttaa vieraisiin tyttökoiriin just sillon kun niillä on ne "juaksut", sillon Balmer ihastuu niihin ikihyviks  eikä yleensä sitte myähemminkää murraa niille.  Mää en tota lokiikkaa nyt ihan ymmärrä, mut onkohan siinä äipällä sitte miälessä semmonen, et toi Balmer pysyis jotenki niinko hyväs kunnos, kun "juaksujen" aikaan just tutustuis...et Balmer joutuis niinko juakseen peräs tai jotain???Ihmeellisii joskus noi ihmisten jutut...No, eniveis, täs olis nyt sitten kuvamateriaalii meittien parsonlenkistä ja Balmerin uudesta ihastuksesta, Kitistä.

Ihana Kiti  (huamakkaa muuten et Balmeril on aikas hyvä maku....)

Tässä me ollaan koko konkkaronkka!

Me tultiin kyl tosi hyvin juttuun ton Kitin kanssa! Meillä oli eri kivaa, kun peuhattiin ja juastiin yhressä. 

Välillä piti ottaa piäntä painimatsia! Ja sitten taas tutkii, et löytyiskö vaiks jotai hyvii jäneksenjälkii seurattavaks...

Ja täs Kiti oikeen kyntää tua lumihankes

Me ollaan veljekset ko ilvekset! Eija Tö Suunnittelijakin sano, et toi Kiti on ihan kuin mun pualsisko Lilli (Kamunkorven Laiha Lissu)! 

Laitetaa tähän ny vähä maisemakuviiki, että te saatte jonkunlaise käsitykse näistä meittien ulkoilumaastoista. Noi ihmiset oli jotai satunnaisii ohikulkijoi...paljoo muita ei ollu viälä liikkeellä, kun me lährettiin melko aikaseen liikkeelle.

Ja tualla mää tönötän keskel peltoi...meinasin lähtee tommotteen koirakon perään, mut en sitten kuitenkaa hilpassu meneen...kun noi muutkin lähti ihan toiseen suuntaan.

Mun upee profiili 

Tasapualisuuren vuaksi laitetaan tähän ny Balmerin kuva myäs!

Ja arvakkaa mitä me löyrettii? No HEVOSII...siis ei heti tulis kyl kenenkä miäleen, et me ollaan hei Helsingin keskustasta semmosen parinkymmenen minuutin päässä!! Haloo! Hevosii, lehmii, latoja, maatalouskoneit ja mitä viälä!! Kattokaa ny:

Ja tässä me poseerataan tommosen laron eressä...täällä tuaksuski semmotteelta "maaseurulta"...toi Kiti villinty ihan kauheesti niistä hevosista!

Vähäks hianoo, hei!! Me asutaan niinko Suamen suurimmas kaupunkis, ja sit kuiteski meitin takapihal näyttää tältä!!! Mut mehän ei asutakkaa missää keskustas...hyi olkoon...äippää ja iskää ei sinne sais enää asumaan kuulemma villipetolaumaka!

Tunnelman luamiseks vähä rehukuvii...

Ja sitte taas asiaan, eli tässä mää ja Kiti päästellään vähä höyryjä, eli juastaan niin nopeesti ku pystytään!!!!

Tualla taustalla siintää toi "meitin maatila"...ei vaines...se on Viikin koetila. Siällä oli muuten muutama lehmäkin ulkona, nojaili seinään ja paistatteli aurinkos. Iskä ei huamannu ottaa niistä yhtää kuvaa...

Ja tässä taas koko revohka koossa

Me tallailtti ja juastiin pari tuntia ton Kitin ja Annin kanssa...kyl oli kivaa! Sitten illemmalla mää pääsin viälä koirapuistoon semmosen Tofu-nimisen seropin kanssa...se on meitin tuttavaperheen koiranpentu. Tofun kanssa oli kanssa eri kiva juasta. Mut illalla väsytti kyl aika lailla...kotia tultua me vaan Balmerin kanssa syätiin ja mentiin maate. Niinko sitä sanotaan; väsyneinä mutta onnellisina 

Sen pitunen sitten se, ja tähän loppuun taas tunnelmarehui, eiks se kuulu asiaan...