Mahtavaa maaliskuuta kaikille lukijoille ja muillekin luamakunnan olennoille!

Tää näkymä saa mut ja Balmerin ihan villiintymään, ja äipän ja iskän se saa kuulemma rauhottumaan! Siinä kohtaa ainakin koirat ja ihmiset eroaa toisistaan! 

Meillä on ollut niin tosi kivaa viimeiset kolme viikkoa, ettei me oikein kehrata edes sanoo kuinka kivaa!! Meillä on nääs semmoset äippä ja iskä, jotka pystyy seikkailemaan meittien kanssa keskellä kirkasta päivää, kun ne ovat semmosia "yrittäjiä", ja sitten ne tekee niittä hommia oman aikataulun mukaan! Jee, passaa meille! On ne munkin miälestä aikas moisia yrittäjiä...ainakin ne yrittää saada mua tottelemaan... Tässäkin mää olen just havainnut semmosen hiihtelijän tuolla horisontissa, ja miätin just parhaillaan, et pitäiskö sitä lähtee kattomaan vähän lähempää...äipän miälestä tiätty EI

 

Tässä sitten kävi just niin; mää menin vaan, vaikka äippä nimenomaan kielsi. Mää tiedän, et äippä ei yhtään tykkää kummää en kuuntele, mut mää en voinu ittelleni mitään... Baltsu ei ikinä tuu mukaan, se ei koskaan jätä äippää...

Tuolla mää sitten kuikuilin kun äippä huuteli mua...kyllä mää sitten kuitenkin meen aina takaisin, mut mä en kuulemma sais itte päättää että miten kauas mää voin mennä...ja sitä mää en tosiaankaan ymmärrä??

Pari päivää sitten meitä oli tällainen kokoonpano jäälenkillä; mää esittelen nyt vaan meitit; eli mää ite (Mimi) ja Balmer ja sitten mun paras kaveri Kerttu (ceskyterrieri, toi musta tyyppi) ja sitten vielä Hetty (Petit Basset Griffon Vendeen). Ne on mun ihan parhaat kamut, ja Balmerin myös. Äippä sanookin meittiä Balmerin Enkeleiksi .

Balmer´s Angels ryhmäkuva. Äippä sanoo et se on vähän niinko Charlien Enkelit...kuka se Charlie on, älkää vaan multa kysykö?! 

Meillä oli toooosi kivaa, ja vauhtia riitti. Musta näkyy vaan peräpää, kummää meen aina ekana, Kerttu ja Hetty on enempi tommosia "tappijalkoja", niin ei ne aina pysy mun vauhdissa mukana...Hetty on tossa keskellä. Se Kertun äippä Maija on tosi hyvä ompeleen kaikkia juttuja, ja Kertulla onkin tommottia kaikkia kivoja fleecepukuja. 

Tässä meillä on vähän neuvonpitoa siittä, että minnekkä seuraavaks lähdettäis...äipät kuiteski yrittää kattoo meittien perään...

 

Balmerilla on meno päällä, eikä olla muuten heikolla jäällä! Älkää lukijat vaan olko huolissanne, että me oltaisiin heikoilla jäillä; äippä ja iskä on aikas hyviä tiätämään milloin ei jäälle kannata mennä, ja täällä ei muuten oo edes kuin enimmillään 50 cm vettä...niin että ei siinä kastuisi kuin jalat! Mut ei oo hätää, jää oli tänäänkin ainaskin 30 cm paksuu, eli oli jäätyny pohjaan saakka...tää lahti missä me ollaan, on semmonen lintujen pesintälahti; äippä sanoo, että tää on vaan semmonen "kuralätäkkö". Täällä on tosi turvallista hyppiä jäällä! 

Ja niinhän me hypitäänkin! Me mennään Balmerin kanssa ihan sekaisin kun päästään jäälle; aina ensiksi Balmer räkyttää parikymmentä minuuttia, ja se jopa äityy jahtaamaan mua. Tänäänkin meillä oli huisin hauskaa! Äippä on ottanut meille myös tennispallot mukaan, ja niitä heiteltiin tänäänkin ainaskin tunti! (Tennispallot ovat mukana myös siitä syystä, että niiden avulla Mimin mielenkiinto ei "karkaile" liikaa ei-toivottuihin suuntiin, kuten hiihtäjät  ja mahdolliset muut koirat. Tennispallo on Mimin hallintaan paljon tehokkaampi kuin makupalat! Toim.huom. Mutta ei kerrota sitä hänelle )

Mää ja Kerttu irrotellaan!

Balmer kattoo meittien perään...

 

 

Toi on Hetty, vaikka näyttääkin pupulta noitten korvien kanssa...mut ei ne jää noin!

Hetty ja kaisla. 

 

Balmerilla riittä virtaa; kukaan ei kyllä ikinä usko, että Baltsu on meitä yli 11 vuotta vanhempi! Balmer on oikee aito TERÄSMIÄS!  Ja MUN isoveli...vaikka noi kaikki tytöt on siihen kyl aikas lääpällään 

 

Tässä mennään sitten kotia kohti...askellet ei vielä paina, mutta ei me paluumatkalla kyllä enää NIIN RIEHAKKAITAKAAN olla...

 

Paitsi Balmer, joka osaa aina jakaa energiansa; tasanen suoritus aina ja kaikkialla ja koko ajan. Parsonien ihan A-luokkaa!

 

Näitten jääkävely-reissujen jälkeen kotona sitten tehdäänkin loppupäivä tätä:

L-e-v-ä-t-ä-ä-n; väsyneinä mutta ONNELLISINA! Kyllä nää jääkävelyt on ihan parasta!